Yoğurt, Kaşar ve Sucuk Üretimi
02/04/2018
Gıda ve Tarım Kulübü!nün Gıda Mühendisleri İlker AYDIN ve Selda ÇETİN'in katılımı ile Yoğurt ,kaşar ve sucuk üretiminde görülen bozukluklar ve giderme yolları adlı konferans düzenlenecektir.
TARİH:25.04.2018
SAAT:14:00-17:00
YER: Üniversitemiz Kültür ve Kongre Merkezi Karavezir Salonu
DUYURULAR
- "NEVÜ Sahne Sanatları Kulübü" Olağan Genel Kurul Toplantı Duyurusu
- "NEVÜ Arkeoloji, Sanat tarihi ve Antropoloji Topluluğu" Olağan Genel Kurul Toplantı Duyurusu
- "NEVÜ Kalite Öğrenci Kulübü" Olağan Genel Kurul Toplantı Duyurusu
- "NEVÜ Özel Eğitim Topluluğu" Olağan Genel Kurul Toplantı Duyurusu
- "NEVÜ Moleküler Biyoloji ve Genetik Kulübü" Olağan Genel Kurul Toplantı Duyurusu
- "NEVÜ Sosyoloji Topluluğu" Olağan Genel Kurul Toplantı Duyurusu
- "NEVÜ Üniversiteli Aktif Gençlik Kulübü" Olağan Genel Kurul Toplantı Duyurusu
- "NEVÜ Amatör Telsizcilik Kulübü" Olağan Genel Kurul Toplantı Duyurusu
- "NEVÜ Araştırma Geliştirme Kulübü" Olağan Genel Kurul Toplantı Duyurusu
- "NEVÜ Diş Hekimliği Topluluğu" Olağan Genel Kurul Toplantı Duyurusu