Yoğurt, Kaşar ve Sucuk Üretimi
02/04/2018
Gıda ve Tarım Kulübü!nün Gıda Mühendisleri İlker AYDIN ve Selda ÇETİN'in katılımı ile Yoğurt ,kaşar ve sucuk üretiminde görülen bozukluklar ve giderme yolları adlı konferans düzenlenecektir.
TARİH:25.04.2018
SAAT:14:00-17:00
YER: Üniversitemiz Kültür ve Kongre Merkezi Karavezir Salonu
DUYURULAR
- “Uluslararası İlişkiler ve Komplo Teorileri” Başlıklı Konferans
- Kadın Voleybol Ünilig Eleme Grubu Müsabakaları
- Japonya'da Lisansüstü Eğitim Fırsatları ve Kyushu Üniversitesi
- 4. Geleneksel Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Satranç Turnuvası
- "Geleneksel Kampüs Pazarı" Etkinliği
- "NEVÜ Kültür Kulübü" Olağan Genel Kurul Toplantı Duyurusu
- Kısmi Zamanlı Olarak Çalışacak Öğrenci Listesi
- 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Programı
- Çorba İkramı
- "Yolun başında Değil, Yolun Kendisisin" Temalı Söyleşi