Yoğurt, Kaşar ve Sucuk Üretimi
02/04/2018
Gıda ve Tarım Kulübü!nün Gıda Mühendisleri İlker AYDIN ve Selda ÇETİN'in katılımı ile Yoğurt ,kaşar ve sucuk üretiminde görülen bozukluklar ve giderme yolları adlı konferans düzenlenecektir.
TARİH:25.04.2018
SAAT:14:00-17:00
YER: Üniversitemiz Kültür ve Kongre Merkezi Karavezir Salonu
DUYURULAR
- Ferdi Veteran Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası
- "Nevşehir: Tarih ve Hafıza" Temalı Söyleşi
- 15 Temmuz Demokrasi Milli Birlik Günü Masa Tenisi Müsabakası
- "Yapay Zeka ve Tasarım Sergide Bir Arada" Adlı Workshop Etkinliği
- NEVÜ Türk Dünyası Gençlik Kulübü Katkılarıyla "Marasantiya Konseri"
- Kampüs Pazarı Etkinliği
- “Elektrik 4.0: Enerjinin Geleceği” Temalı Konferans
- “28 Mayıs 1918 Azerbaycan Cumhuriyeti’nin 107. Yıl Dönümü” Temalı Konferans
- FIFA 25 Turnuvası Başlıyor!
- 14. Üniversitemiz Spor Şenlikleri Ödül Töreni