...

Sağlık Kültür ve Spor D.Bşk.

NEVÜ’de “Medya, Kültür ve Sanat” Üzerine Söyleşi Programı Düzenlendi
05/01/2024
NEVÜ’de “Medya, Kültür ve Sanat” Üzerine Söyleşi Programı Düzenlendi

Ses Sanatçısı ve Oyuncu Mesud Uz, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de “Medya, Kültür ve Sanat” üzerine söyleşide bulundu.

NEVÜ Halkbilimi Kulübü, Genç Edebiyatçılar Yeni Kalemler Kulübü ve Kapadokya Araştırma Merkezi (NEVKAM) işbirliğinde “Medya, Kültür, Sanat” konulu söyleşi programı düzenlendi. NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonu’nda düzenlenen programa; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şahlan Öztürk, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Adem Çatak ve Prof. Dr. Seydi Battal Gazi Karakoç, üniversitenin akademik ve idari personel ile öğrencileri katıldı.

Moderatörlüğünü Türk Halkbilimi Bölümü Başkanı ve NEVKAM Müdürü Prof. Dr. Adem Öger’in yaptığı söyleşi programına davetli konuşmacı olarak katılan Ses Sanatçısı ve Oyuncu Mesud Uz, belgesel film, Türk ve dünya sinema sektörü, içerik endüstrisi üretimi ve seslendirme oyunculuğu ana başlıklarını değerlendirilerek öğrencilerle sohbet etti.

Öğrencilerin sorularını da cevaplayan Mesud Uz’a söyleşi programı sonunda teşekkür eden NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şahlan Öztürk, kendilerine plaket ve teşekkür belgesi takdiminde bulundu.